Panna Cotta nul sukker

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Panna Cotta har god smag også uden sukker. Panna Cotta har god smag også uden sukker. Foto: Hermesetas.

LÆKKERT: De fleste kan vist godt lide lækre og friske dessert Panna Cotta. Men den dårlige samvittighed over antal kalorier kan få mange på andre tanker.

Her er et sødemiddel som Hermesetas Stevia faktisk en rigtig god løsning, fordi smagen kan holdes stort set uændret.

Romantikken med afsluttende dessert kan således nydes helt uden dårlig samvittighed. Nedenfor er en god opskrift, der er nem at følge for de fleste. God appetit!

Ingredienser - to personer
• 100 ml fløde
• Få dråber vanilje essens
• 60 ml mælk
• 2 tsk. Hermesetas Stevia Drys-Let – eller
• 20 dråber Hermesetas Stevia Flydende
• 75 g mascarpone ost
• 15 ml marsala eller sherry
• ½ tsk. gelatine granulat
• mynte

TILBEREDNING
Begund med at hælde mælk, fløde og vaniljeessens i en pande og bring det til at koge. Lad det simre ligeså stille i 6-8 minutter ved let omrøring. Herefter fjernes panden fra den varme plade og tilsæt nu Hermesetas Stevia Sweet Drys-let eller alternativt Flydende. Rør mascarponen ind i den varme blanding.

Sherry eller marsale skal nu hældes i en skål og herefter drysses gelantine over. Det skal sætte sig i nogle minutter, hvorefter det hældes i den varme fløde. Find to forme eventuelt glas og fordel blandingen. På køl i tre timer til de er faste. Kan holde sig fire dage i køleskabet. Server det hele med mynte og frisk frugt - måske med en anelse Stevia eller lidt frugt-couli. Velbekomme!

Senest ændret Mandag, 05 maj 2014 18:23

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.