Uglemuffins
(12-18 stk.)
250 g smør
250 g sukker
150 g Original Odense Marcipan
Fintrevet appelsinskal
Saft fra 1 økologisk appelsin
3 æg
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g hakket mørk chokolade
Chokoladeicing
100 g mørk chokolade, smeltet
200 g flormelis
50 g blødt smør
Ca. 2 spsk. mælk
Pynt
24-36 mini Oreo's
12-18 små stykker slik til næser
26-36 små chokoladekugler eller chokoladeknapper til øjne
Rør smør og sukker blødt og cremet. Pisk æggene i et ad gangen, tilsæt revet marcipan samt appelsin og rør til det er let og luftigt. Sigt mel og bagepulver i dejen og rør den sammen med hakket chokolade. Kom dejen i muffinforme og bag dem ca. 25 min. ved 160° C. Afkøl kagerne på bagerist.
Smelt chokoladen over vandbad og rør den sammen med flormelis, smør og mælk. Pisk først ved lav hastighed og så kraftigt til icingen er let og luftig, mindst 3 min.
Smør icingen på kagerne.
Vrid forsigtigt Oreo's fra hinanden så det hvide bliver på den ene kiks. Læg to på
hver kage som store øjne og marker øjnene med små chokoladeknapper. Lav næb med bønnerne og øre med Oreo overdelen.
Sådan! Så er de kun tilbage at nyde det hele.