Bogen "Sødt, sundere syndigt" er nærmest en dessertbibel, hvis man har en trang til søde, forbudte sager og samtidig vil have en sund og fornuftig livsstil.
Ingen mel eller sukker
Xenia Østerby Jensen inviterer sine læsere ind i sit univers fuld af velsmagende og meget lækre desserter, hvor moderne kreationer får en sund drejning.
I bogen kommer man rundt om små appetitvækkere som eksempelvis chokoladetrøftler med havsalt og og jordnøddecookies med peanuts og lys chokolade til hverdagskager som æblekage med pekanknas og krydret gulerodskage med creamcheesefrosting.
Eller hvad med at prøve lækre dessertkreationer som Gateau Marcel med hindbærsirup & hasselnøddeknas og blødende chokoladefondanter med saltkaramel?
Blogger om mad
Xenia Østerby Jensen er kendt som en passioneret madblogger på siden "hjemmehosxenia". Her i hendes helt eget univers, fortæller hun om det søde, det syndige og det lækre.
Hun viser i bogen og på bloggen, hvordan man kan tænke på sin krop og på sundhed, samtidig med at man nyder den velvære, der kommer af at give sig selv lov.
Den nye bog er en hjælpende hånd fuld af gode råd og vejledning til alle, der vil i gang med mel- og sukkerfri bagning.
God fornøjelse.