Første gang er i weekenden den 21. og 22. februar, hvor det for fjerde gang sker i Grilleriet by Weber i København.
Lørdagen efter, den 28. februar, går det løs hos Electrolux i Fredericia. Det er Johan Bülow og andre "stjerne" indenfor ladkridsverdenen, der viser deres formåen frem.
Lakrids er sort arbejde
Begge steder bliver der gode muligheder for at lave "sort" arbejde og få fingrene helt ned i lakridserne.
Naturligvis kan man bagefter handle lidt ind på "sortbørsen", hvor der sælges lakrids i stakkevis.
Festivalen er et sanseunivers, hvor man kan smage lakridsroden og den færdige gourmetlakrids eller udsøgte chokoladelakridser petit four.
Lakrids i maden
Michelle Kristensen, sundhedsekspert, fra Go' Morgen Danmark på TV2 er gæst i lakrids showkøkkenet.
Hun vil vise, hvordan man kan bruge lakrids i maden som krydderi og som smagsforstærker i det søde og salte køkken.
Du kan finde meget mere information og købe billet på www.lakridsfestival.dk eller på www.facebook.com/lakridsfestival.