Sådan er snittet også lagt af de to forfattere til denne nye kogebog "5:2-kuren & det franske køkken", der præsenterer lækre retter med friske krydderurter, masser af grønt og enkel tilberedning.
Selvom retterne passer fint til 5:2-madplanen, så kan de bestemt nydes helt uden tanke på den slags.
Spis og nyd livet
En af tidens mest populære værktøjer til vægttab er 5:2-kuren, som kogebogen nævner. Kernen i kuren er, at man fem ud af ugen syv dage spiser som sædvanligt, hvorimod man de sidste to dage spiser som mad med færre kalorier. Det hele dog uden at man går ned på velsmag eller variation.
Bogen er nemlig mest af alt en guide til enkle retter fra det franske køkken med opskrifter på kød- og fiskeretter, salater, dips, juicer og supper.
Forfatterinderne Delphine De Montalier og Charlotte Debeugny er begge diætister og de smukke retter er fotograferet af franske Charlotte Lascève.
Bogen udkom i går den 23. januar 2015 på forlaget Turbine.