Det lyder jo meget i stil med andre flyselskaber. Men med den nye ordning, som netop er trådt i kraft, bliver dette udvidet, og menuerne vil ændres hver sjette måned.
"Vores kunder fortæller, at når de flyver lange distancer, gør god mad og drikke en stor forskel for dem. Det er en stor del af kundetilfredsheden, så vi vil sikre os, at vi leverer en god oplevelse. Med denne millioninvestering har vi fokuseret på at give vores catering mere kvantitet og kvalitet, levere måltider fyldt med smag og super snackmuligheder gennem hele flyvningen", siger Caroline Martinoli, direktør for brand- og kundeoplevelser hos British Airways.
LÆS OGSÅ: Do's and Don'ts ombord på et fly
Det nye fireretters hovedmåltid er blevet udviklet af et kokketeam for at kunne fremme den bedste smag i 10.000 meters højde. Derudover har British Airways skabt regionale valgmuligheder, som afhænger af ruten, man flyver.
"Vores kunder har fortalt os, at de gerne vil være i stand til at gemme mad og drikke til senere på flyturen, så vi har erstattet vandglasset med en flaske vand ved første måltid og tilføjet snack-bokse på vores længste flyvninger. Vi tilbyder også Magnum-is på dagsflyvninger fra London," siger Caroline Martinoli. Udvalget varierer.
Flyselskabets kunder vil blive budt velkommen med pretzels og en drink. Så snart de har sat sig til rette, vil de få serveret en fireretters menu som for eksempel en couscoussalat til forret efterfulgt af kyllingegryderet med sauce, kartoffelmos og sæsonens grøntsager eller en vegetarisk pastaret til hovedret. Desserten består af en mousse med saltkaramel og chokolade efterfulgt af kiks og ost. Måltidet serveres med en bolle og en flaske vand.