Det får ny krydstogtselskabet MSC Cruises til at arrangere madlavningskonkurrencer for gæsterne.
- Interessen for mad og drikke afspejler sig i rejsemønstret. Mange lader smagsløgene styre valget af krydstogt, siger Åsa Elmcrona, markedsansvarlig i MSC Cruises.
Det er også den øgede interesse for mad, der har fået madkæden Eataly til at åbne restauranter til havs på MSC Cruises skibe. Kæden hylder, som navnet mere end antyder, det italienske køkken med god mad og vin.
- Konkurrencen SuperChef skal på samme måde være tillokkende for nye kulinariske opdagelser og give inspiration, der kan tages med hjem til sin egen madlavning efter rejsen, siger Åsa Elmcrona.
I konkurrencen vil tre frivillige gæster få en opskrift, nogle ingredienser og selvfølgelig køkkenredskaber. Ud fra dette har de frivillige så 30 minutter til at lave retterne foran publikum.
Dommerne bliver en kok, en tjener og en tilfældig medpassagerer - ja, sådan kan man også holde ferie.