SKÅNSK GOURMET: Ikke færre en otte Skånske restauranter i Malmø, Helsingborg og Skanör-Falsterbo inviterer i maj til en gourmetoplevelse på højt plan og til priser, der ligger langt under det normale.
ØKOLOGI: Det skal være lettere at finde det lokale, økologiske kød. Derfor har Økologisk Landsforening oprettet en hjemmeside, der viser vej til den nærmeste gårdbutik.
ROMETIKET: Dansk design er kendt i hele verden. Det nyeste eksempel på en prisvinder inden for design er en etiket udarbejdet af reklamebureauet Enteneller.
LIGE TIL AT SPISE: Kokoskvark med mangokompot er den ultimative dessert, og så kan den laves kalorielet.
KLARET SMØR: Mange kender processen med at klare smørret, således at mælkeproteinet og sukkerstofferne fra mælken og vandet falder til bunds.
VIN: Danske turister i Østrig ved godt, at landet producerer vin – endda fremragende vine, men disse vine er ikke så kendte som vine fra verdens traditionsrige vinlande.
GUDEDRIK: Hvis man er vild med rom, så er der gode muligheder for at komme med i en rom-smagning. Det er virksomheden Danske Skotlander Spirits, der inviterer 500 rom-nørder til smagning.
GOD MAD: Efter en dejlig middag er der ikke noget så lækket som Panna Cottta.
GUFILIGUF: Lakrids er hot som aldrig før. Danskerne skovler det ned, og nu er der mulighed for at gå helt i spin, ja helt i lakridskonfekt på to lakridsfestivaler.
GRØN FREMTID: Den ambitiøse økologiplan for Danmark øremærker de næste tre år 58 millioner kroner til økologisk omstilling af offentlige køkkener.