PzNordic drives af de to partnere Morten Fydensdal og Andrea Paparella. Førstnævnte har arbejdet på en række Michelinrestauranter.
På CV'et er der således hel otte styks - fra Kong Hans Kælder, Noma, A.O.C og Geranium i København til El Lago, La Skina i Spanien og One Market i San Francisco, hvor han endte som Chef de partie.
Andrea Paparella stammer fra den italiensk landsby Pescara og har drevet pizzeria i hovedstaden siden 1994.
På PzNordic tilberedes sandwich og pizzaer med udsøgte nordiske råvarer, som ærtespirer, rødbedechips, karamelliserede rødløg og jordskokkecreme. Den lækre landskinke er ovnbagt efter opskrift fra Michelinrestauranten One Market i San Francisco, og det gode italienske brød til sandwich bages hver morgen med økologisk mel og efter en hemmelig opskrift fra Andreas italienske bedstemor i Pescara. Ingredienserne symboliserer således den skønne fusion mellem nord og syd i Europa.
Pizza med stjerner
Udgivet i MadGOURMET: Et helt nyt pizzeria - PzNordic - vil fusionere det italienske og det nordiske køkken.
Tagget under
Senest fra Redaktion
Skriv en kommentar
Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.