Han kalder det selv den mest skræmmende oplevelse, han har været udsat for, og det var den oplevelse, som for alvor fik ham i gang med at lave mad, som er sund og holder blodsukkeret stabilt.
Når man lever med diabetes, handler det i bund og grund om at holde blodsukkeret under kontrol, men det betyder ikke, at opskrifter til diabetikere behøver være kedelige, kliniske eller konforme. Det beviser Michael Moore med kogebogen 'Blodsukker', som er spækket med hans yndlingsretter, hans personlige råd til et stabilt blodsukker samt tips til hvordan du balancerer ingredienserne, så du let kan opretholde en sund livsstil.
Opskrifterne er lavet til diabetikere, men de er også lavet til dig, der gerne vil leve sundt og holde dit blodsukker stabilt uden at gå på kompromis med smagen.
Bogen udkommer på forlaget Lindhardt og Ringhof den 11. november.
Om Michael Moore:
Michael Moore har ejet og drevet et utal af toprestauranter i London og Australien og er nu ejer og kok på de ikoniske Summit restaurant og Reuben & Moore i Sydney.