Stort set alle retterne er lavet fra bunden under ledelse af hotellets dygtige køkkenchef Naomi Fouché.
Den hjemmelavede remoulade til friskfanget rødspættefilet er i topklasse, mørbradbøf, frikadeller og flæskesteg med sprød svær er en nydelse ligesom de øvrige fiskeretter med traditionel sild, laks m.v. Desuden en waldnøddesalat med en pikant smag bestående af strimlet rødkål, appelsin og drysset med waldnødder, og gammeldags grønlangkål sammen med skinke og brunede kartofler, som bedstemor lavede denne ret. Det er forrygende.
Når man har smagt de forskellige kolde og varme retter, kan man passende slutte denne kulinariske oplevelse af ved ostebordet og naturligvis hjemmelavet risalamande, som har en helt uovertruffen smag. Til kaffen/teen var der hjemmelavede chokolader, vaniljekranse og brændte mandler.
Under spisningen blev vi hele tiden serviceret med drikkevarer af det smilende og venlige personale, som løbende fjernede de brugte tallerkner og sørgede for at gæsterne havde drikkevarer efter ønske. Mens vi indtog julebuffeten underholdt Martin med hyggemusik og ved 22- tiden spillede han op til dans med en lang række inciterende dansemelodier.
Hotellets forskellige rum, hal, a la carte restaurant samt den store buffet restaurant var smukt pyntet med diskrete juledekorationer i hvide og sølvskinnede farver i pagt med stedets hyggelige atmosfære. Selv for en journalist var der virkelig ikke noget at sætte en finger på. En skøn oplevelse.
Årets sidste julebuffet, hvor der er næsten udsolgt, løber af stablen først kommende fredag. Derefter går hotellets personale i gang med jule- og nytårsforberedelserne, hvor der både juleaften og nytårsaften for længst er udsolgt med hensyn til værelser og til middagene. Det har været nødvendigt at lave aftaler med andre hoteller i omegnen for at få plads til de mange gæster, der ønsker overnatning ved de to store festaftener.