Nyd et romantisk hotelophold i midtjyske Sunds

Udgivet i Boligindretning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indlæg

Folk, der ikke er så heldige, at deres jobs lader dem rejse verden rundt, må søge nye bakkedrag i deres fritid. Har du en god sjat penge på kistebunden, så kan du og partneren hoppe på en flyver og hygge jer på Paris’ caféer eller sole jer på Gran Canarias sydkyst. Hvis I snarere ønsker noget som en kort, romantisk retræte, der ikke er længere end en forlænget weekend, hvorfor så ikke blive her?

Idylliske omgivelser

For her i Danmark finder du mange skønne kroer og hoteller i idylliske omgivelser, hvor du og din partner kan få fred til at nyde hinandens selskab – og spille minigolf, hvis I ønsker lidt frisk luft efter at have hygget jer i en rum tid. Faktisk er der nærmest for mange hoteller at vælge fra i større byer alene. Ønsker I at få den travle hverdag og hektisk byliv på afstand, så begiv jer ud i den jyske provins.

Besøg et hotel i Sunds

Fx kan I tage på et hotel i midtjyske Sunds, der ligger nord for Herning, og hvorfra købstæder som Holstebro, Viborg og Silkeborg kun er en kort køretur væk, hvis det nu alligevel bliver lidt for meget med alt det grønne. Ét bud på et hotel i Sunds er www.sogaardensunds.dk, der har egen restaurant med lækker gourmetmad på menuen, så I også kan få nye kulinariske oplevelser, når I nu er på tur.

Nyd Mortens aften hos Søgaarden

Hotellet Søgaarden ligger lige ud til Sunds Sø, hvor der også er en smule badestrand. I behøver derfor ikke køre til Vesterhavet, hvis I vil vinterbade under et hotelophold. Er I på hotellet d. 10. november, kan I i restaurantens regi nyde en lækker Mortens aften-menu, hvor I bl.a. kan få serveret lækre retter som gravet laks, confiteret andelår, andeterrine og stegt andebryst. I vil ikke gå sultne i seng.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.