Et møde med østers

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
 Tønder Oyster Week har endda fået deres egne maskotter. Tønder Oyster Week har endda fået deres egne maskotter. Foto: Rømø-Tønder Turistforening.

Efterårsferie: Er der småfolk i familien, kan man glæde sig til en uge i Tønder kommune med interessante, lærerige og sjove arrangementer, hvor både store og små kan være med til Tønder Oyster Week.

I en hel uge kan man som turist i det kulturrige Sønderjylland møde østers som eksotiske smagsprøver, i kreative værksteder, på guidede børneturer og
mange andre steder, når Tønder kommune holder årets Tønder Oyster Week.

- Vi inviterer alle med på en anderledes safari, både store og små kan opleve de skønne, sønderjyske naturperler, og de voksne og modige kan smage på kærlighedens eliksir, siger turistchefen for Rømø-Tønder Turistforening, Bodil Glistrup Thomsen.

Østersen skal undersøges

oesters-maskot-drengI Tønder kommune finder man et helt særligt stykke natur, der er værdsat som en del af verdensnaturarv ifølge UNESCO. Der er naturligvis tale om Vadehavet, og det er her man finder alletiders levevilkår for Vadehavsøstersen.

Tønder Oyster Week danner rammerne for at alle, der besøger den sønderjyske kommune i uge 42, får mulighed for at komme helt tæt på det danske vidunder, som er hård udenpå men blød og velsmagende indeni.

- Østersen skal undersøges i alle led og kanter, og som et evigt minde om de mange oplevelser, de små har fået med skaldyret, får alle børn udleveret en
østersmalebog, de kan tage med hjem, fortæller Bodil Glistrup.

Har man lyst til at tage på opdagelse i østersuniverset og opleve et stykke af verdensnaturarv, kan man finde programmet, købe billetter til de forskellige arragenmenter og deltage i spændende konkurrencer på facebooksiden Tønder Oyster Week eller på www.romo.dk.

Senest ændret Onsdag, 15 oktober 2014 19:35

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.